ceturtdiena, 2010. gada 27. maijs

Tikšanās! Svarīgi!

Ir jāizlemj svarīgi jautājumi - kur būs Centrs?,
vai pārstrādājam saskaņā ar Daces ieteikumiem un iesniedzam projektu Līderis+?,
Cik lielai auditorijai būs šis Centrs?
Tādēļ lūdzu atsaukties - kas var ierasties piektdien - 28.maija plkst 10:30 Sigitas ofisā?
Kas nevar ierasties - uzrakstiet savas domas šeit! :)
Ja jutīsim, ka neizdodas savākties - atcelsim darbu pie šī projekta!

11 comments:

  1. Ja rītā izdosies savākties un nonākt pie kopsaucēja, atrast arī vietu... lieliski!
    Varbūt jautājums naivs, bet vai ir kāds minimālais auditorijas apjoms, kuru ņem par pilnu projektu pieņemot...?
    Man tāda doma, ka pirmā gada laikā kārtējās nodarbības (iknedēļas) reāli varētu būt 15-20 cilv, Mēnesī reizi 25-30, bet saulgriežos un nometne 80-100. var jau būt, ka tas viss jāsummē :)Un jāņem vērā, ka ar katru gadu skaits pieaugs.
    Par vietu - man domas turas pie Skolas ielas namiņa. Bet viens izlūks jau šodien pa Madonu meklējas.... ja līdz rītam kko uzzināšu, došu ziņu, jo pati rītā nebūšu (jau gadiem šai dienā braucu uz Rīgu)

    AtbildētDzēst
  2. Pateicība, Tev, Marta! :)Man nav zināms, cik ir minimāla robeža cilvēku skaitam, lai vispār apstiprinātu projektu...:)

    AtbildētDzēst
  3. Nu netieku es mīļie atkal ,visa diena ar pierakstiem pilna:( . Par cilvēku skaitu piekrītu Martai ,apmēram tā varētu būt arī pēc manām domām. Skolas ielas namiņš?? Tas ir tas pats ,kur mums notika tikšanās ar Inesi? Ja tā ,piekrītu ar abām rokām. Ļoti jauka un radoša gaisotne tur valda. Laikam laba aura:)Bet vai iespēja tur izīrēt telpas ir pilnīgi reāla?

    AtbildētDzēst
  4. Vai satikties šo sestdien vai svētdien jau ir par vēlu? Tik ļoti gribas piedalīties ,jūtos kā no ratiem izkritusi ,nevaru vien atpakaļ ierausties:D

    AtbildētDzēst
  5. Nē...es domāju to tukšo māju(Nr. nezinu), kura pieder Kalsnavas pagasta kaut kādam kungam.

    AtbildētDzēst
  6. Danutei ir vēl cits variants projekta gatavošanai - ja mēs norādam mērķi nodarbības nevis centra atvēršana, tad varam prasīt pamatmateriālus un slēgt līgumu ar kādu - piemēram,BJC, par pamatvērtību uzglabāšanu nevis telpu īri.

    AtbildētDzēst
  7. Acīmredzot neesam gatavi uzņemties liekas un smagas papildus saistības (septiņus gadus vienās telpās, maksāt īri, veikt remontus, utt.) un iespējams ka centra atvēršanai šāda nauda nemaz nav vajadzīga un pilnīgi pietiek ar to variantu ko piedāvā Danute. Mantu glabātājs tiešām varētu būt BJC un arī telpas šīs jau esam "iesildījuši". Tad nebūtu jāsasteidz arī ar nosaukuma domāšanu. Es diemžēl netieku, bet labprāt piedalīšos diskusijās kaut ar telefona palīdzību.

    AtbildētDzēst
  8. Cjau, es internetam piesledzos tikai tagad, jo vakar vēlu atbraucām no Rīgas un nogurums no Ineses seansa mani vēljoprojām nepamet:)..
    Palasīju komentārus un saprotu, ka laikam mums vēl jāpaaugās, lai radītu kaut ko tik atbildīgu un nemainīgu kā FUGVC:)
    Manuprāt, projekts jāatceļ. Un jāiet tālāk tādā pašā garā, kā līdz šim - regulārās tikšanās ar dažādām praktikām..., jo tas ir tas, pēc kā es uz biedrību nāku vispirmāmkārtām:)
    Sauli sirdī!

    AtbildētDzēst
  9. ...hmm...laikam ne man vienai ir sajūta ,ka kaut kādas bremzes piekabinātas un ne no vietas nevar tikt. Varbūt mums vēl pamatīgs darbiņš katram pašam ar sevi paveicams,un tikai tad būsim gana stipri otram dot??? ...es tieši tā jūtos...

    AtbildētDzēst
  10. Lielā bremze ir tā, ka cilvēki netic sev..... :)
    Bet manā gadījumā - ka šī projekta pozīcija ir kaut ko nez ko dabūt - un tikai tad strādāt.:)Kad būs otrādāk - tad viss aizies! :) Tāfda man ziņa no smalkās pasaules:)

    AtbildētDzēst
  11. Ir jau ir tā,pietrūkst reizēm tās ticības sev:)...pat ļoti...
    ...Tev taisnība - varbūt tiešām jāsāk aktīvāk darboties? Varbūt pieķērāmies pie nepareizā gala? Kad par šo visu domāju ,tāds kā nemiers sirdī...nesaprotu kāpēc?

    AtbildētDzēst