otrdiena, 2010. gada 11. maijs

Par projektiem!

Tiem kas nevarēja atnākt uz tikšanos Baltajos Vārtos 10.05.2010 - varu pastāstīt, ka ir jauna informācija par vēl vienu projektu, kuru mēs četratā (Arvis, Sigita, Inese un es) apspriedām. Darbīgu un radošu atmosfēru palīdzēja radīt Laimrota Kokare-Grunte - par to viņai liela pateicība!
Plašāk par šo projektu ir vērts parunāt, kad tiksimies klātienē, vien teikšu, ka mums radās interesantas idejas un lieliski formulējumi, kuri ir fiksēti un nodoti Danutei (šorīt) iesniegšanai Vivitai Vecozolai.
Par Līderis+ - mīļie mani, kurš piefiksēja tos pamatmateriālus, kuriem gribējām finansējumu no šī - lūdzu uzrakstiet šeit (toreiz kad maija sākumā runājāmies). Tas ir vajadzīgs Danutei, kad viņa ceturtdien ies uz apmācību. Es to nepierakstīju.
p.s. Sigitai - īpašumam jābūt zemedgrāmatā un jābūt līgumam ar īpašnieku - tā teica Danute.
Danute - palabo, ja es kaut ko neprecīzi atspoguļoju no mūsu sarunas.
Mīlestībā - Jolanta

6 komentāri:

  1. Tā. projekts Sabiedrības integrācijas fondam, kas ir sadarbībā ar ŠVeici, ir sagatavots pieteikšanai.,,Paaudze paaudzei"ir nosaukums. Tā ir tikai pirmā kārta un to, vai viņiem patiks ideja, zināsim tikai kaut kad augustā. Ideja ir tāda- nodarbības gan telpās, gan dabā. Nodarbību mērķis-stiprināt saikni starp jauniešiem, bērniem un vecāko paaudzi. Nauda tiek prasīta nodarbību vadītājiem, telpu īrei, transportam uz dabu, vēl dažam lietām.

    AtbildētDzēst
  2. Vēl mazliet - par to sīkāk varu pastāstīt 17.maijā pēc 17 00.

    AtbildētDzēst
  3. Pateicība, Danute, par pūlēm! :)

    AtbildētDzēst
  4. Priecājos un atbalstu. Atvainojos ka neierados, nesaprotu kāpēc nebiju piefiksējis tikšanās dienu un laiku, kā rezultātā aizbraucām ar Martiņu uz Jēkabpili. Nemaz nebūtu apvainojies ja arī atgādinātu kāds aizmāršigajiem par tikšanos. Kad tiekamies tagad - vai 17.05. 17.00 ?

    AtbildētDzēst
  5. Tikko uzzināju, ka vieni rīdzinieki arī uzrakstījuši Šveices naudai projektu ar nosaukumu "Paaudze paaudzei":)... varbūt mums ar viņiem jāiepzīstas, jo viņiem arī ir pieeja tam pašam ideju traukam, kuram mums:)

    AtbildētDzēst
  6. Cerēsim, ka vienādais nosaukums nnetraucēs virzībai! :)Interesanti!

    AtbildētDzēst