svētdiena, 2010. gada 16. maijs

Tikšanās Baltajos vārtos!

Jau uzsitu ziņas tiem, kas nebija Gulbenes Staros, bet vēl atgādinājumam ierakstu arī šeit - tiekamies trešdien, 19.05.2010. plkst.17:30. :)
Mīlestībā - Jolanta

5 komentāri:

  1. Cjau, biedriishi!Ar Daci par projekta rakstiishanu aprunaajos, principaa vinja piekriit, ak pamatu uzrakstam pashi un vinja redigjee, paliidz noformeet taami u.tml. Par summu, cik tas vareetu musm izmaksat, zinasim, tikia, kad vinja manis, cik h darab tas prasis, bet norekjinashansas varetu but caur inkubatoru, kaa teicu...
    Par projekta iipatniibu - man radaas doma, ka mees varam uzrunaat ar rakstiishanas formu, piemeeram, rakstiit pamatu formaali, kaa pienaakas un katrai atkaapei vai tml. iekavaas ierakstiit muusu veetsiijumu, ko visi nesaprattiis, bet jutiis, ka kaut kas tur savdabiigs, iipashs sleepjas.. kaut kaada uzdriiksteeshanass vai paarlieciiba:)
    Par tikshanso -vai varam tikties otrdien? Jo Kaazu muzeja Vivitai nomirirs viirs un treshdien 14:00 izvadiishana...baidos, ka nepaspeesim atpakalj un turklaat Dace arii var strādāt pie mūsu proj. trešdien un tad būtu labi, ja mēs otrdien uzrakstītu lielumu savu ideju:)
    Ak, vēl - vai Danute vai kāds cits pieregjistrees to kontu LADā?

    AtbildētDzēst
  2. Čau, biedrīši! Vakar tikāmies ar Vilni un Danuti, sarakstiijam uz priekšu Gar. un fiz. ves. centra projektu. Palikām pie idejas, ka varētu pie formālā stila pievienot mūsu biedrības aforismus:)Tāpēc jaut., vai varat tikties trešdien pl. 18.00, kaut arī mēs ar Arvi varbūt vēl nebūtu atpakaļ?

    AtbildētDzēst
  3. Sazvanīju Martu un radās ideja, ka varam tikties 26.05.plkst 17:30 pie Martas! :)Ceru, ka pievienosieties!

    AtbildētDzēst
  4. Ok. Tikai jālūdz Sigitai pārsūtīt jau aizpildīto projektu, lai varam to turpināt.

    AtbildētDzēst