ceturtdiena, 2012. gada 20. septembris

Pjotrs Elkunovičš 2012. gada novembrī Rīgā!

Dziedināšanas seansi un mācību semināri 2012. gada novembrī Rīgā! 

Pjotrs būs Latvijā no 03. līdz 15 novembrim! 
Dziedināšanas seansi no 05. - 8.11.; 12. un 13.11.
Info un pieteikšanās: mob.tel. +371 29172767 vai e-pastā daigadzalba@inbox.lv.

Info par dziednieku un garīgo dziedināšanu šeit:
 http://www.elkunoviz.org/latvijas/;
http://www.draugiem.lv/pjotr.elkunoviz/




2 komentāri:

  1. Dziedināšanas seansi un mācību semināri 2012. gada novembrī Rīgā!

    AtbildētDzēst
  2. Daudzi cilvēki cieš no evolūcijas gaitā iegūta ķermeņa greizuma, šķība kakla, atšķirīga plecu augstuma, novirzītām lāpstiņām, līka un savērpta mugurkaula, šķībām gūžām, atšķirīga garuma kājām. Dažiem tāpēc ir sāpes mugurā, citiem gūžās vai ceļgalos vai arī sāpes plecu un muguras muskuļos, sirds vājums vai ritma traucējumi, gremošanas problēmas, nieru saslimšanas utt. Taču arī cilvēkiem ar depresiju, galvas sāpēm un asinsrites traucējumiem atkal ir cerības uz izveseļošanos.
    Arī cilvēkiem, kas ārstēti ar tradicionālās medicīnas metodēm, kuriem ir dažādas fiziskas vai dvēseles vainas, ir iespējams no tām atbrīvoties ar mugurkaula iztaisnošanas palīdzību. Pamatā šīs slimības rodas no greiza mugurkaula, jo ar to ir saistīti visi orgāni, vadības centri un meridiāni. Mugurkauls ir cilvēka dzīves ass un tajā ir saglabāta informācija, kas izstaro pa visu ķermeni.
    Pat ja tas izklausās pavisam neticami, pastāv iespēja izlīdzināt greizu iegurni un atšķirīgu kāju garumu bez pieskaršanās ķermenim. Šī greizuma izlīdzināšana ir pareizais un vienīgais iespējamais veids, kā izveseļot visu ķermeni.
    Tikai ar garīgās iztaisnošanās palīdzību izdodas atbrīvoties no pagātnes un nonākt TAGADNĒ, bezgalībā, brīvībā, pēc kuras tiecas mūsu dvēsele. Kāpēc tas ir tā? Jo garīgā iztaisnošanās spēj izplesties visās dimensijās un visos laikos un visu, kas atrodas šajās dimensijās un laikos - domas, objekti, atmiņas, vīzijas- visu ieprogrammēto, kas noenkurojies apziņā, šūnās un atomos, - fokusēt centrā un panākt saskaņu. Tas ir garīgās iztaisnošanās mirklis.
    Garīgā iztaisnošanās ir atdzimšana - pakāpšanās dzīves un apziņas JAUNĀ DIMENSIJĀ. Kvantu lēciens garīgajā dziedniecībā.

    AtbildētDzēst