svētdiena, 2011. gada 12. jūnijs

Vasaras saulgriežu uguns rituāls Galgauskā, Lazdukalnā !

Šogad - 21. jūnijā plkst. 18.00. Savu līdzdalību apstiprinājusi ir arī Vītolu ģimene. Kas jāņem līdzi - katram zināms. Ja piemirsies vai vēlies piedalīties pirmo reizi - zvani (26352669).   

piektdiena, 2011. gada 10. jūnijs

Tikšanās Baltajos vārtos!

Visi laipni aicināti uz sarunām, dziedāšanu, kopā būšanu un halodinamiku (ja būs pieprasījums!) - 15.jūnijā(trešdiena) plkst 16:00 Biznesa inkubatorā (Rūpniecības ielā 20, Madonā) - Sigitas ofisā.
Ja ir idejas un vēlmes, ko vēl varam kopā padarboties - rakstiet komentāros! :)
Mīlestībā - Jolanta

sestdiena, 2011. gada 4. jūnijs

Ineses Maļinovskas garīgās terapijas nodarbības

19.jūnijā (svētdiena) plkst.10:00
Nodarbības vieta vēl tiks precizēta - sekojiet informācijai komentāros.

Lūdzu interesēties un pieteikties uz e-pastu: wolly@inbox.lv, vai zvanot : 26576962.
Mīlestībā - Jolanta

Ineses Maļinovskas aicinājums uz Saulgriežu nakti Uķuru pļavā!

Saulgriežu nakts!
Jūnijs 3, 2011
Priecājos pavēstīt burvīgu ziņu un man ir gods uzaicināt ikvienu pievienoties un piedalīties Saulgriežu svinībās 21.jūnijā, vienā no skaistākajām, dzidrākajām un kuplākajām Latvijas pļavām, proti, Uķuru pļavā, netālu no Madonas, gandrīz Gaiziņkalna pakājē!

Šie būs svētki un kopā būšana pašiem priekš sevis! Paši organizējam, paši piedalāmies un paši izbaudām!

Šis būs atpūtas pasākums, bez procesiem un darba. Dabas baudīšana, ugunskura rituāls, zāļu tēju lasīšana, vēl arī citu senlatviešu rituālu izzināšana un izdzīvošana, zīmēšana, spēles, lāpas, sveces, dziesmas un dziedāšana, gulēšana teltīs, ēst gatavošana īstos čuguna katlos uz ārā uguns, mazliet buršanās, kas pieder pie vasaras spēcīgākas nakts rituāliem un procesiem un pats galvenais sarunas un kopā būšana. Jā, un mazgāšanās strautā, iesim meklēt strautu!!

Droši, aiciniet līdzi ikvienu, mammu, tēti, māsu, brāli, brauciet kopā ar bērniem lieliem un maziem, ja vien dzīvnieki nav kodīgi, ņemiet līdzi.

Par odiem nav jāuztraucas, ar tiem ir jāsarunājas un jāvienojas!

Ērces ir absolūti nekaitīgas, ja šim apgalvojumam tic un no šim dabas Dievišķajām būtnēm nebaidās! Jo vairāk vienā brīdi atnāk atklāsme un pārliecība, ka ažiotāža ap ērcēm ir globāls farmācijas biznesa mārketinga triks.

Tie, kuriem nav auto transporta, lai turp nokļūtu, tā nav problēma, būs vietas citās mašīnās un atsaucība šajā ziņā ir liela.

Tie, kuri grib piedalīties ar idejām un palīdzēt organizēšanā, dodiet ziņu, katra līdzdalība noderēs.

Tie, kuri ir muzikāli un prot kādu pavadījumu nospēlēt un galvenais ir pieejams mūzikas instruments, tas būtu burvīgs papildinājums pasākuma noskaņai, ja jūs atsauktos!!

Saulgriežu svinību sākums 21.jūnija pēcpusdienā (protams, katrs ierodas, kad var to atļauties), pasākuma kulminācijas daļa 3.30 minūtēs no rīta, turpinājums līdz pat saullēkta sagaidīšanai un sveikšanai, tad neliela, pavisam simboliska miega pauze, ja tāda vispār būs nepieciešama un viss 22.jūnijs, trešdiena, lēnā garā ir atvēlēta un paredzēta kopā būšanai, nesteidzoties atdošanās dabas veldzējumam un dabas spēkam, dziesmām un sarunām.

Precīza adrese, drīzāk jau ceļa apraksts drīzumā tiks ievietos. Jebkāda papildu informācija par šo pasākumu noteikti un obligāti vēl sekos vai nu uz e pastiem, vai šajā blogā!

Jā, protams, pasākums ir bezmaksas!! Katram sava telts līdzi, sadzīviskie priekšmeti, sadalalīsim (cik nu to varēs vispār izdarīt), ko kurš sagādā priekš kopējā zupas katla! Brokastīs karsta putra (ohh, piens būs nepieciešams) ar zemeņu ievārījumu! Un svaiga zāļu tēja utt. J Izklausās labi!

Pasākuma galvenā koordinatore ir Elita!

Droši piesakieties (nav obligāta prasība, taču tas ļoti atvieglotu plānošanu un koordinēšanu), rakstiet un jautājiet, precizējiet: elita.plokste@inbox.lv;

Vai zvaniet: Elitai m.t: 29449957

Uz tikšanos!

piektdiena, 2011. gada 3. jūnijs

Baltie vārti tiekas pirtī!

05.jūnijā plkst 15:30 aicinām tikties Kučuru dzirnavu pirtī! Izbraucam ap 15:00.
Dziedam, runājamies, veidojam kopējo Mīlestības lauku un protams arī peramies! :)
Sazinamies šeit vai pa telefoniem, lai varam apvvienoties transportos turp un atpakaļceļam!
Līdzi - svaigi grieztas slotiņas - kam ir pa rokai pļava un mežmala, padzeršanai avotūdeni un visu pārējo, ko vien gribās no ārpuses un iekšpuses! :)
Arī naudiņa - pirts saimniekiem un mūsu varenajam pērējam Vilnim!

Gaidu ziņas!
Mīlestībā - Jolanta