otrdiena, 2010. gada 30. novembris

Praktisks seminārs “Kristālu maģiskās un dziednieciskās īpašības”

2010. gada 18. decembrī 11.00 Madonā, Biznesa inkubatorā

Semināru vadīs Inta Vītola (psiholoģe- krāsu terapeite, Reiki meistare, kristālterapeite)
Turpināsim sarunas par konkrētiem kristāliem un to dziednieciskajām īpašībām.
Mēģināsim noķert savu veiksmi (paņemiet līdzi kādu sveci!).
Gatavosim rotas sev un saviem mīļajiem.

Sīkāka informācija un pieteikšanās semināram pie Ineses
t. 26335432; inesu6x@inbox.lv

sestdiena, 2010. gada 27. novembris

Garīgās terapijas nodarbība

Madonā, 5. decembrī, sākums plkst., 10.00 - vieta vēl tiks precizēta - lūdzu sekojiet komentāriem.
Pieteikties un interesēties uz e pastu: wolly@inbox.lv vai tel.nr. 26576962
Šobrīd ir pieteikušies 12 dalībnieki.
Mīlestībā - Jolanta

ceturtdiena, 2010. gada 25. novembris

Sarmītes Krišmanes praktiskais seminārs Lizumā 27.-28.11.

Šo sestdien un svētdien, t.i. 27. un 28. novembrī Sarmīte Krišmane būs Lizumā. Semināra tēmas tiek plānotas līdzīgas kādas bija pie mums, Madonā - Ziemassvētki, veļi, karma. Bet, iespējamas arī izmaiņas. Tuvāka informācija pa telefoniem 29492964 (Vivita) vai 26302998 (Sarmīte). Visi laipni aicināti un mīļi gaidīti !

pirmdiena, 2010. gada 22. novembris

Par programmām, jeb paterniem

Autors: Sandra Šņoriņa (Bunce) (Sandruks)
Sārtā Apļa Materiāli. Sērija (NEXT) Šouds 4 „Maģijas Atgriešanās”
Adamus caur Džefriju Hoppe. 2010.gada 06.novembrī

http://www.crimsoncircle.com
http://www.shaumbra.ru/2010/11/shoud4-next/

No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Taču ir vēl otrs paterns, kurš patiesībā ir daudz dziļāk noenkurots, kurš ir uzskatāms par daudz nopietnāku. Tas tik lielā mērā ir uzskatāms par daļu no jums, tas ir tik liela daļa no jums, ka jūs to faktiski neredzat. Tāpēc šeit es gatavojos pajautāt, ar Lindas un mikroforna palīdzību, sakiet man, kas tas ir par izaicinājumu, kas pastāv jūsu dzīvē. Sakiet man, kas tā ir par problēmu jūsu dzīvē, kaut kas, kas ietekmē jūs jūsu dzīvē un es pateikšu jums, kas tas ir par paternu. Ja jūs sadūšosieties padalīties. Iedrošināsieties padalīties. O, šeit viss notiek brīvprātīgi (Linda nodod mikrofonu atbilžu saņemšanai).

Elaija: Es šeit sēdēju, sakot: „Es neteikšu ne vārda. Es neko neteikšu”.

Adamus: Problēma, kaut kas, kas ir iestrēdzis un bloķēts.

Elaija: Kuru no tām tu gribi? (Elaija un Adamus smejas)

Adamus: Otro tavā sarakstā. Pirmā ir nedaudz personīga.

Elaija: Jā. Sevis pārradīšana (Воссоздание себя) un ....

Adamus: Pārradīšana sev, jā.

Elaija: Savas karjeras atjaunošana

Adamus: A-a-a, tavas karjeras atjaunošana. Labi, labi. Labi, paldies.

Elaija: Labi

Adamus: Tas ir ļoti pragmātiski. Patiesībā, es parunāšu par to pēc mirkļa, tā, ka mēs vēl pie tā atgriezīsimies.
Nākamais. Paterni. Kas par problēmu? Kas jums stāv priekšā? Mērij, kas patiešām iedarbojas uz tevi tagad?

Mērija: Mana kakla problēma.

Adamus: Tava kakla problēma. Tas ir vienkāršs paterns. Lai būtu, problēma ar kaklu. Vispārīgi runājot, kakla problēma – jūs neatrodieties jūsu Gara balsī. Celies, Mērij, Celies. Mēs šeit kliegsim. Es kliegšu uz tevi, tu kliegsi uz mani, lai enerģija saņemtu kustību. Un tā – uz skaitli „trīs”, mēs abi kliegsim no visa spēka. Labi?

Mērija: Mikrofonā?

Adamus: Nē, noliec mikrofonu. (smiekli) Un vienkāršs, neapvaldīts, atklāts kliedziens. Labi, uz skaitli trīs, es noņemšu savējo (Adamus noņem savu mikrofonu). Viens, divi, trīs .....

Mērija: (kliedz viena pati); Aaaaaaa! (Adamus smaida)

Adamus: Tas bija labi. Nē, nē – tas nebija labi. Tas bija šausmīgi, patiešām. Tu vēl joprojām esi tur iestrēgusi. Labi, tagad mēs to izdarīsim kopā. Labi. Uz „trīs” – viens, divi, trīs (Adamus un Mērija kliedz reizē) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (Mērija klepo) Tas, kas ir iestrēdzis. Tas ir iestrēdzis. Labi, Izdarīsim to vēlreiz. Labi. Dziļa ieelpa un ... Vēl joprojām iestrēgusi? Iestrēgusi. Aaaaaaaaaaaaa ! (Mērija atkal klepo) Vēl joprojām iestrēgusi. Iestrēgusi. (Adamus vēršas pie zāles) Kā būtu, ja visi mums pievienotos? Uz „trīs” Viens, divi, trīs .... (auditorija kliedz kopā ar viņiem) Aaaaaaaaaaaaaaaaa!

Paldies, Mērij, labi. Iestrēgusi enerģija, tas ir vecs paterns – nebūt savā balsī. Cik reižu jums ir ticis teikts: „Paklusē! Pietiks runāt, tu nezini, par ko tu runā.” Cik dzīvju laikā jūs esiet tikuši vajāti par to, ka runājat savā balsī/vārdā?
Parunājiet vēlāk ar Garetu. Jums tas ir jāatlaiž. Jums ir jāatlaiž tas – mazliet dziedāšanas, mazliet kliegšanas, nedaudz tonalitātes (немного тонирования) to atgriezīs atpakaļ. Darbojieties no jūsu kunģa/vēdera. Jūsu Gars grib būt ar jums tieši tagad šajā realitātē un tas nenotiks šeit (Adamus rāda uz galvu) – tas, kur jūs cenšaties izdarīt to. Tas notiks ŠEIT (Adamus pēdējo vārdu saka skaļā balsī). Ak, Hanibāl, - paldies tev! Tas notiks jūsu ķermenī. Tas notiks jūsu mākslā. Jūsu mākslā, pat ja jūs apspiediet tāpēc, ka jūs nevarat atvērt šo balsi. Tas ir vecs paterns. Tā, ka ir laiks, lai ....

Mērija: Es gribēju teikt – māksla, bet pēc tam pateicu kakls tāpēc, ka līdz šim tas ir sajūtams, kā iestrēdzis, it kā tas nāktu no kakla.

Adamus: Šīs enerģijas patiešām ir iestrēgušas, lūk, šeit. Avots ir tieši tur. (Adamus rāda uz muguras vidusdaļu).

Mērija: Jā

Adamus: Un tu sajūti aptuveni šeit (Adamus rāda uz krūšu augšdaļu)

Mērija: Jā, un mans arods arī ir iestrēdzis.

Adamus: Bet vai zini, kas notiks, ja tu to atvērsi? Uzmini.

Mērija: Stiprs klepus.

Adamus: Stiprs klepus, jā. Taču klepus vienkārši cenšas tev pateikt, lai tu laid to ārā.

Mērija: Vienkārši vajag....

Adamus: Tu sāc slimot. Kaut kas notiek. Pirmkārt, tāpēc, ka tu to neatver, neizlaid to. Tu neelpo tā, kā tev vajadzētu elpot. Tā kā tu to neizvelc ārā, tas slāpē katru tavas dzīves daļu. Tāpēc tu mirsti jauns vai tu iegūsti slimību, kura dažkārt pāriet uz citu ķermeņa daļu, tai patiesībā nav obligāti jābūt tavā kaklā – un dažkārt tas pāriet uz tavām ausīm tāpēc, ka – sveiki! – Gars cenšas ar tev i parunāt, taču tu neklausies. Gars cenšas pateikt: „Esi Es esmu. Esi Amio. Esi balss”. Nekad nebaidies izteikties. Paldies.

Mērija: Paldies.

Adamus: Vēl problēma.

Linda: Šis ir mūsu pāris, kas gaida bērniņu.

Adamus: Labi.Labi.

Linda: Tā ir mūsu gaidošā Shambra.

Adamus: Un problēma?

Lara: Paskatīsimies.

Linda: Kad ir jādzimst bērniņam?

Lara 14.februārī.

Linda: Lieliski!

Adamus: Labi, labi. (smiekli)

Mārtijs: Vai tu nevarētu būt mazliet vairāk satraukts? (Vēršoties pie Adamusa, smiekli)

Adamus: Jāsaka, ka nāk ļoti jauns bērns. Ļoti jauns. Gaidiet pārsteigumus!

Lara: Labi! (smiekli)

Adamus: Jā, jā. Tā ir brīnišķīga lieta. Jūsu atnākošajam jauniņajam nebūs tādu vecu piekabju, neatnesīs sev līdzi daudz karmas. Atnāks ļoti tīrs, taču tik un tā viņš būs tas, kas būs visai nepacietīgs ar jums abiem. (smiekli)

Lara: Es varu to sajust.

Adamus: Jā.

Lara: Jā. Tātad, es pieņemu, ka paterns – tas, kurš uzpeld pirmais – tas ...tas ir saistīts ar naudu ....

Adamus: Jā

Lara .... plūst, plūst, plūst, bet pēc tam apstājas – stop, stop, stop.

Adamus: Jā, jā.

Lara: Plūst, plūst, plūst. Stop.

Adamus: Jā, labi.

Lara: Tā, ka tas nav visu laiku apstājies (это не постоянно стоит).

Adamus: Nē, nē. Bet tas ir labs piemērs un tas, es ceru, šeit uzpeldēs. Nauda. Cik – neceliet rokas, es negribu to redzēt – cik daudziem no jums ir problēmas ar naudu?
(smiekli, jo viņš pieredz acis ar roku)

Tā, ka tas ir paterns, kurā jūs atrodieties. Kaut-kur laika gaitā jūs esiet izstrādājuši kādu paternu „nekad nesaņemt pietiekoši” (“никогда не иметь достаточно”) vai , kā teiktu Tobiass, jūs esiet „pavilkušies” (вы повелись) uz „knapināšanās” apziņu: knapi – tikai, lai piepildītu degvielas bāku, lai nokļūtu šurp, knapi – tikai, lai apmaksātu īri. Ne tik daudz, lai pilnībā gūtu prieku no dzīves.

Tam ir savs iemesls/sākums – es tagad runāju vispārināti – tā iemesls/sākums ir noteiktā jūsu agrīnajā darbībā baznīcā, vai ziniet, nabadzības zvēresti vēl joprojām klīst jums apkārt. Un es teiktu, ka patiesībā lielākajai daļai no jums tas lielā mērā ir kaut kas spriedumam līdzīgs, ka ja jūs pēkšņi saņemtu daudz naudas, tas jūs salauztu, tas jūs ietekmētu, tas liktu jums kļūt izvirtušiem, piespiestu jūs darīt kaut ko sliktu. Jūs tad noietu no disciplinētā – draņķīgā ceļa, pa kuru jūs esiet gājuši, un tas kaut kādā veidā atstātu jūs iestrēgušus šeit, uz Zemes. Daži no jums domā: „Zini, šī būs, iespējams, mana pēdējā dzīve – varbūt iepriekšpēdējā – un, ja es saņemšu daudz naudas, es, iespējams, sagribēšu palikt, tāpēc, ka es būšu bagāts un varēšu darīt visas šīs lietas. Un, ziniet, ko? Es patiešām negribu palikt. Tāpēc man nebūs naudas.” Saprotiet?

Un kā būtu - aiziet kā frantam? Tam es dotu priekšroku. (smiekli) Aiziet bagātam – tieši tā! (piekrītoši izsaucieni un aplausi). Ziniet, ir .... Jūsu saprāts stājas ceļā un sāk runāt: „Jā, bet man ir jāsaprot bizness”. Bizness – tie ir mēsli. Tas tagad mainās ļoti ātri. Tas ir ļoti vecs. Es ar to domāju, ka bizness priekš manis šodien – tas ir kā ieiet baznīcā, kurai ir 500 gadu. Smird. Tumšs. Darbojas ne pārāk labi. Vecums. Tāpēc .... Atvaino ..... Mēs sarunājamies.... (vēršoties pie viena no klātesošajiem)

Tāpēc jums nekas nav jāzina par biznesu. Jūs sakāt: „Bet man nav izglītības.” Biznesam nav nekāda sakara ar prātu. Jūs virza tā, lai jūs tam noticētu. Tas tā nav. Un jūs pie sevis domājat: „Nu, es vienkārši nezinu, ko iesākt”. Nu, tad jūs nonākat lamatās. Tas ir paterns – „Es vienkārši nezinu, ko iesākt”.

Būt bagātam tas ir dabiskais esības stāvoklis. Punkts. Āmen! O, nelīdīsim tur iekšā. (smiekli) Nepareizs ceļš! Iesim pa citu ceļu! Labi.

Pārpilnība ir uzskatāma par dabisko stāvokli. Pārpilnības neesamība ir izkropļojums. Tas patiešām ir tā.

Dabiskā veselība ir dabiska. Veselība ir dabiska. Jebkas ārpus bioloģiskā līdzsvara ir uzskatāms par nedabisku. Ņemot vērā, ka jūs esiet organiskas būtnes, ir pienācis laiks, lai atgrieztos pie dabiskām lietām. Taču paterni – vecie paterni – jūs attur. Jums ir jāpārlec pāri paterniem. Atlaidiet paternus.

Daudzas reizes kāda jūsu daļa domā: „Jā, gribu, lai man būtu nauda”, piemēram. Taču cita jūsu daļa sabožas: „O, kāds tu esi alkatīgs” vai „Tas liks tev kļūt izvirtušam”, vai „Tu vienkārši bieži vēlamo uzdod par esošo” – jebkurš no tiem. Jums ir jāpārlec tam pāri. Jums ir jāpasaka: „Tas bija paterns. Es to atlaižu, lai iet pie velna!” Neļaujiet iepīties saprātam – saprāts ieiet paternā – nedusmojieties uz saprātu, tas vienkārši dara to, ko bija ieprogrammēts darīt.

Un pēc tam jūs sakāt: „Pārpilnība ir dabisks stāvoklis. Es uzticos savai pārpilnībai” un pēc tam tā ir šeit. Nefiksējieties uz to, neveiciet ar to nekādus ikdienišķus trikus, nekļūstiet mentāli attiecībā uz to. Tajā pašā mirklī, kad jūs kļūstat mentāli, jūs no jauna atradīsieties paternā un - tā neiestāsies.

Es Esmu, Amio – tā ir dabiskā pārpilnība. Kāpēc nē? Kāpēc nē?
Tātad, labi. Paterni. Nākamais. Problēmas jūsu dzīvē.

Sarts: Sveicināts.

Adamus: Sveicināts

Linda: Skaisti mati. (Sarts ir uzlicis melnu „adatainu” parūku)

Adamus: Jā

Sarts: Skaiti, vai ne?

Adamus: Jā

Sarts: Acīm redzot process, kas es nesen nodarīju sev sāpes, fiziski.

Adamus: Jā

Sarts: Sākumā tas bija automobilis ....

Adamus: Vai šī daļa ir emocionāla?

Sarts: Iespējams, tas traumē nedaudz vairāk.

Adamus: (smaida) Jā.

Sarts: Vai nu gudrs no darba, vai vienkārši gudrs no avārijas.

Adamus: Pareizi

Sarts: Jā.

Adamus: Labi. Tātad paterns? Kas tur notiek?

Sarts: Nu, es padomāju, ka tas bija aicinājums atmosties, bet, šķiet, ka tas šeit nedarbojas. (Sarts un Adamus smejas)

Adamus: Nu, tas nedaudz atšķiras no citiem paterniem. Patiesībā, tas ir tas, kurš tev kalpo, un es gribu vērsties pie visiem, ka tavs gadījums, iespējams, nav tāds, kā viņiem.
Taču šeit tu sevi traumē fiziski – tas ir šoks, tas ir sāpīgi – taču brīnišķīgā lieta ir tā, ka tu sagatavojies, lai ļautu notikt lielai tava gara ieplūšanai šajā realitātē. Tu atzīsti, ka nespēj to izdarīt mentāli. Daļa tevis joprojām nesaņem visu šo – elpošana-ļaušana-pieņemšana, tāpēc, ka tu esi tāds mačo.

Tāpēc, ko tu dari? Īsts mačo traumē sevi un sāpes, šoks šajā brīdī – uhhh – un Gars patiešām ieplūst tavā ķermenī. Un tu vari turpināt darīt to tā vai arī tu vari ieiet sievišķajā enerģijā un vienkārši ieelpot to. Jā.

Sarts: Tā būtu labāk.

Adamus: Tā būtu labāk. Taču tu, iespējams to nedarīsi tāpēc, ka, nu .... vai darīsi? (Kāds saka: „Dod viņams iespēju”). Dod viņam iespēju. Uz priekšu! (Vēršoties pie Sarta) Dod viņam iespēju kopā ar visiem klātesošajiem un vienkārši ieelpo to! (Adamus izdara dziļu ieelpu) Nedomā par to – tas ir tas, kad tu nodari sev sāpes. Vienkārši ieelpo to!

(pauze)

Turpini strādāt pie šādas elpošanas.

Sarts: Jā.

Adamus: Jā. Tas atgriež tevi atpakaļ ķermenī un tas ir uzaicinājums Garam ieiet tavā dzīvē. Labi.

Sarts: Tā ir labāk.

Adamus: Labi. Nākošajā reizē, kad traumē sevi, pasauc mani.

Sarts: Es domāju, esmu izdarījis to tajā reizē (smiekli)

Adamus: O, tu sauci mani, taču tu sauci mani aptuveni/apmēram (ты звал меня приблизительно) (skaļi smiekli)

Nākamais. Vēl viens. Paterni. Kas tagad ir uzskatāms par izaicinājumu jūsu dzīvē?

Shambra (sieviete): Uzticēšanās savai intuīcijai.

Adamus: Jā, labi.

Shambra: Mana sirds, mana galva.

Adamus: Labi, tas ir viegli. Tas ir paterns. Tu biji ieprogrammēta atrasties ārpus intuīcijas, atrasties smadzeņu varā. Intuīcija tika uzskatīta vai nu par nepamatotu, vai saistītu ar tumsu, vai zini – ar nezināmajām pasaulēm.

Intuīcija tāpat ir uzskatāma par to, kam jūs visi tikāt ieprogrammēti vairs neuzticēties. Tas bija ērti tāpēc, ka – ja jūs tikāt ieprogrammēti neuzticēties sev, jūs sekojāt sistēmām. Nu, tur bija tie, kas valdīja, pārvaldīja un masveidā radīja pārliecību sistēmas, kuras rādīja: „Tā ir labāk. Intuīcija – tā ir slikta lieta. Un patiesībā, tā sadedzinās tevi, ja tu to izmantosi.” Tāpēc jums ir šie šabloni/paterni – turēties tālāk no intuīcijas, neļaujot tai ienākt jūsu dzīvē.

Intuīcija ir dabīgs esības stāvoklis. Mentālais nav dabisks. Mentālais ir melīgs. Atkal jau, man nav nekas iebilstams pret saprātu, mēs vienkārši cenšamies iziet ārpus vecās programmēšanas robežām, ārpus veco šablonu robežām.

Šo sarakstu var turpināt un turpināt, taču pēc būtības tas attiecas uz četrām dažādām lietām. Tobiass stāstīja jums par to daudzus gadus atpakaļ. Runa ir par pārpilnību. Pārpilnība ir dabisks stāvoklis. Ielaidiet to atpakaļ. Pārstājiet domāt par to, vienkārši esiet tā (pārpilnība). Izbeidziet plānot. Izbeidziet plānot. Es redzu, ka daži no jums kaļ plānus pārpilnības sasniegšanai. Tfū! Vienkārši ļaujiet tai ienākt.

Atvainojiet .....

Cita problēma ir jūsu ķermenis, jūsu veselības jautājumi. Un atkal jau, notiek daudz fizisku lietu tā iemesla dēļ, ka jūs atrodieties aizvietošanas jeb nepareizas enerģiju atpazīšanas un ievietošanas jūsu ķermenī paterna vidū (оказались внутри паттерна замещения или неправильного распознавания энергий и помещения их в ваше тело) un tad jūsu ķermenis saslimst un reaģē uz to. Melīgie ziņojumi nāk no saprāta. Nezināšana par to, kā saglabāt fiziskās enerģijas kustībā un plūsmā. Tās sakrājas un izraisa fiziskās problēmas.

Līdz šim brīdim, jebkurš no jums, kam ir jebkāda fiziska vaina, vai nu tas ir vēzis, diabēts, sāpes, artrīts, jebkas cits, man jums jāsaka, ka no manas perspektīvas raugoties tās (vainas) ir melīgas. Absolūti melīgas. Jā, tās diagnosticē ārsti, kuri taisa rentgenus un visas šīs lietas. Tās visas ir melīgas. Tās uz šo neattiecas. Tās nav jūsu. Neņemieties vairs ar tām. Tie ir vecie šabloni, vecie veidi patiesai enerģijas piesaistīšanai, bet pēc tam sava veida enerģijas apglabāšana vai izvairīšanās no tās, bet pēc tam, saprotams, tas kaut kur izpaužas. Tas izlec jūsu nierēs vai jūsu aknās – jūsu aknā -jums ir viena akna (smiekli) – jūsu dzirdē, jūsu azotēs (?), lai kas tas arī nebūtu, bet pēc tam jūs jautājat, ko jūs darāt nepareizi. Jūs neko nedarāt nepareizi – viltus signāli. Ar jums nenotiek nekas slikts. Tas ir vienkārši. Tas ir tik vienkārši. Tik vienkārši.

Ir attiecību šabloni un tas viens no nepiekāpīgākajiem, neiecietīgākajiem. Mantotā karma – karma, kas nogājusi garu, garu ceļu – un tas, ko jūs līdz šim brīdim neesiet uzzinājuši, ka esiet vislabākais mīļotais sev pašiem, ka esiet vislabākais partneris sev pašiem. Taču jūs gribiet centies atrast partneri, kurš izraisīs jūsos nelīdzsvarotību – ne vienmēr, bet bieži. Jūs meklējiet partnerī kaut ko, kas - kā jūs domājat – nav atrodams jūsos pašos. Tāpēc jūs izrādāties esam šajās sliktajās attiecībās. Jūs sakārtojaties atbilstoši savam šablonam. Jūs nezināt/nepazīstat neko labāku.

Jūsu dzīvē ir šabloni, kurus jūs patiesībā negribat vai neesiet gatavi atlaist. Īstenībā – neesiet gatavi, tāpēc, ka, kā būtu, ja jums nebūtu šīs finanšu problēmas? Kā būtu, ja .... Lūk, liels šablons, Dieva vai patiesības, vai atbilžu meklēšana, lai kā jūs šo makio negribētu nosaukt. Meklēšana. Tas ir nopietns šablons. Tas ir milzīgs šablons. Kā būtu, ja jūs šajā brīdī atrastos apgaismībā? Kas būs tālāk? Jūs izzudīsiet no Zemes virsmas? Iespējams. Un daļa jūsu saka: „Es nevaru, tāpēc, ka man ir jāparūpējas par maniem bērniem”. Patiešām? Jūsu bērni?! Viņi ir jūsu? Vai viņi jums pieder? Vai jūs viņus esiet iztaisījuši (Вы сделали их)? Nu, daļēji. (smiekli) Taču viņi nav jūsu. Un ticiet, viņiem jūs patiešām neesiet nepieciešami. Neērti jums tā sacīt, bet viņiem jūs neesiet vajadzīgi. Es ar to domāju – viņi jūs mīl, jā. Taču – vai esiet vajadzīgi tā, kā jūs domājat, kā jums to dažkārt gribētos, lai jūs būtu viņiem vajadzīgi, kā dažkārt jums viņi izmisīgi ir vajadzīgi? (Но нуждаются так, как вы думаете, как хотите, чтобы нуждались, как вы иногда отчаянно нуждаетесь?) Nē, nē, nē, nē. Viņiem tas patiešām nav vajadzīgs.

Tāpēc tu izmanto tādas lietas, kā: „Ja nu šī brīnišķīgā lieta notiks manā dzīvē, ja nu man negaidot tiks izdota grāmata, kura kļūs par skaļu hītu un kura visiem patiks, un tā palīdzēs citiem”, - ko tev nāksies ziedot? Tev nāksies daudz ceļot? Stāvēt ļaužu grupu priekšā? Runāt šajā sakarā visu savu patiesību? Būsi spiesta atbildēt uz jautājumiem? Baidīsies ciest neveiksmi? Citi cilvēki nāks pie tevis ar savām dzīvēm/dzīvesstāstiem? Tas ir liels spiediens! Labāk nedarīsim neko no tā visa, tā vietā mēs vienkārši sūdzēsimies/žēlosimies par to visu! (smiekli)

Atvaino. Tas ir šablons, mana dārgā. Vai tad tu to neredzi? Tas ir šablons. Un katram no jums ir šāda grāmata-metafora, vai tāds projekts, vai tas, ko jūs gribat paveikt vai par ko gribat kļūt. Taisiet čenelingu. Saceriet lielisku mūziku vai ... – tai nav jābūt lieliskai ... Taču no kā tad jūs atsakāties, kādus šablonus ir nepieciešams aizvākt un mainīt, kad jūs ļaujiet sev īstenot savus sapņus? Lūk, kas jūs attur. Man ir vienalga, kas tas ir, kas jums ir vai kā jums nav, kur ir jūsu problēma – tajā atrodas vecs šablons. Un tas, ko es lūdzu jūs izdarīt ir – pārskatīt šo šablonu. Paskatīties uz šo problēmu.

Kas notiktu, ja jums tā vairs nebūtu? Kas notiks, ja jums būs jāatsakās no citplanētiešu kontroles pār jūsu saprātu? Izmantoju šo kā ārkārtas/galēju piemēru .... Patiešām! O, jūs neticētu tiem saucieniem, kurus mēs saņemam katru vakaru par to – „Kā es varu tikt vaļā no citplanētiešiem?” (smiekli) Parunājiet ar Andru. (Adamus smejas) Viņa tos izdauzīs no jums laukā. (smiekli)

Bet, ziniet, ar to es domāju, viņi pieņem, ka tas ir reāli. Mēs skatāmies un sakām: „Wow, patiešām?” Taču viņi atrodas tādā šablonā ne jau vienkārši tāpat. Tas (šablons) viņiem kalpo, kā jebkurš paterns, viss, kas jums nav ērts, kalpo jums. Pretējā gadījumā tas tur nebūtu. Ja tas tur ir, jums tas ir jāiemīl. Ja jūs esiet nelaimīgi, jums tas ir jāiemīl. Ir cilvēki, kuri mīl emocijas un drāmas. Viņi žēlojas par to, tāpēc, ka tajā ir emocija un drāma. Bet, ja tas tur ir klātesošs, lūdzu, paraugieties uz cēloni. Lūdzu, paskatieties uz cēloni. Nav neviena, kas jums to uztieptu/uzbāztu, un tas nav tāpēc, ka jūs būtu slikts cilvēks vai – tas nav tāpēc, ka jūs neesat garīgi apgaismotais. Tas kalpo jums, līdz brīdim, kamēr jūs to atlaidīsiet. Jums ir jāpaskatās. No kā jūs taisāties atteikties? Attiecības? Bērni? Fiziskā realitāte uz planētas šajā laikā? Jums būs jāatsakās no jūsu privātās dzīves? Jums būs jāatsakās – iespējams, tikai iespējams – no spēlēm, no makio. Kas tad arī aizved mūs pie mūsu nākamā punkta.

Liktenis.
(turpinājums sekos)

Garīgi radoša nodarbība!

Mēs ar Danuti aicinām biedrus un interesentus uz krāsu un sajūtu lidojumu nodarbiibu -
piektdien, 26.novembrii no 18:00 liidz 20:00, Augu ielā 27, Madonā.
BJC studijas " Ota" jaunajās telpās. Ieeja no ielas pa kāpnēm ēkā. Tad otrajā stāvā.
Darba materiāli - akvareljkrāsas, otas un papiirs būs sagādāti - liidzi njemiet iedvesmas buuvmateriaalus - miilestiibu,prieku, gandariijumu un pateiciibu!
Jaa - shoreiz ir arii daliibas maksa - ziedojums liidz 1 ls, kurshh tiks izmantots telpu iirei un papiira iegaadei.
Luudzu piesakieties rakstot sheit komentāros vai zvanot uz manu telefonu:26576962!
Miilestiibā - Jolanta

pirmdiena, 2010. gada 15. novembris

Tikšanās Baltajos Vārtos!

Aicinām uz tikšanos Baltajos Vārtos - Sigitas paspārnē (Biznesa inkubatora telpās - Rūpniecības ielā 20) - biedrus un interesentus.
Svētdien, 21.novembr plkst. 11:30, !
Sarunas, koplūgšana, tautasdziesmas, Karmas meditācija no Sarmītes Krišmanes pūra, Vilņa pieredze Lietuvā!

Mlestbā - Jolanta

ceturtdiena, 2010. gada 11. novembris

Par Uzticēšanos sev! :)

SĀRTĀ APĻA MATERIĀLI
Adamus caur Džefriju Hoppe

http://www.shaumbra.ru/2010/10/серия-next-шоуд-3-ahmyo/
http://video.yandex.ru/users/pavel-moc/view/3

Sērija (NEXT) – Šouds 3: „AHMYO”

No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Ahmyo.

Adamus: Kaut kas notiks – un es neteicu, kas, es vienkārši sacīju – „kaut kas” – un tas atgādinās jums, liks atgriezties pie mūsu apspriešanas, kura mums šeit bija. Un tas sniegs mums iespēju izdarīt ļoti apzinātu izvēli. „Vai es sev uzticos? Jeb arī es ieeju drāmā, ieeju šaubās, ieeju sajūtā, ka es patiesi neesmu cienīgs?” Jums būs zināma pieredze. Pierakstiet to pēc tam. Uzrakstiet par to īsu nelielu stāstiņu. Tas jums palīdzēs sazemēt šo enerģiju un tas tāpat var būt noderīgi nākamajai grāmatai, kuru mēs kopīgi uzrakstīsim.
Ahmyo.

Izskatās, ka šodien būs Dzen diena, tā, ka .... un paldies tev, Robert, par šādu apģērbu. Vai tu lūdze nepieceltos ar šo lakatu? Izskats šodien ir ļoti Dzen-stilā. (Roberts pieceļas). Jā. Dzen mūka izskats, jā. (Applausi).

Pastāv vārds – līdzīgs vārdiem no Dzen – lai apzīmētu pilnīgu uzticēšanos sev. Ahmyo. Ahmyo. (izrunā - [`amio:] – tulkotāja piezīme). Vai jūs variet to izrunāt? (auditorija un Adamus kopīgi izrunā „Amio”). Citās sfērās tas patiesībā nav vārds. Tā ir sava veida vibrācija. Aaaaa-mmmm-i-ooooo. Tā ir zināma plūstošas pārteces (плавные перетекания). Sazemēsim to. Aaaaa-mmmm-i-ooooo.

Pilnīga ticība – ne pasaulei, ne citiem cilvēkiem, ne dievībām, būtībām vai kaut kam vēl, ne citplanētiešiem – bet sev. Amio. „Amio. Es Esmu, kas Es Esmu. Es zinu, lai kas arī notiktu ar manā dzīvē, es pilnībā radu to savam visaugstākajam labumam. Ne sodam, ne kaut kādam” – es nevaru lamāties, taču – „ne kaut kādām mācību stundām/skolai, ne tāpēc, ka es būtu slikts. Es patiešām radu to lielākam sevis paša labumam”.

Tajā brīdī, kad jūs atrodieties šajā punktā, jūs atverat visus potenciālus, kuri iepriekš jums nav bijuši zināmi. Tajā brīdī, kad jūs varat būt šajā Amio izplatījumā, absolūtā ticībā – „Es radu savu dzīvi, man ir vienalga, kādi būs ārējie apstākļi, es vienalga to radu” – tas ir Amio. Tā ir pilnīga, bezierunu, ne-mentāla uzticēšanās savam Es. Amio. Kad jūs atrodieties šajā punktā – bet jūs tajā atrodieties, jums vienkārši vajag to atzīt – tad lietas patiešām var sākt virzīties. Un tad pie mums atnāks jautrība, ko mēs paveiksim pēc mirkļa. Amio.

Amio ir uzskatāms par tīru, absolūti tīru, tīru „ES”; faktiski sava veida Es Esmu realizāciju. Amio, kur jūs pārtraucat apšaubīt visu, kas notiek, jūs pārtrauciet cenzties to analizēt. „Viss ir manis radīts ....” – lai kā jūs nesagribētu to nosaukt – „..augstākajam labumam, manis paša vai mana dzīves prieka paplašināšanai. Katra sīkuma”. Tāds uzticēšanās līmenis sev ir tas, pēc kā ir tiekušies visi Augšāmceltie Meistari vai izjutuši kā pieredzi, tā sakot, viņu pēdējā dzīvē uz Zemes. Tas – Amio – ir – kā jūs varētu teikt – ir bijis pēdējais un, iespējams, vispriecīgākais solis.

Vienkārši iedomājieties uz mirkli, iztēlojieties, aizveriet acis, ja jūs to vēlaties, taču iztēlojieties, kā tas ir – būt/atrasties pilnīgā uzticībā sev. Amio. Tas sevī ietver uzticēšanos savam ķermenim. Jā, pat, ja tas saslims vai, ja tam sāpēs, vai jūs spējat tam uzticēties? Amio. Nav svarīgi, kas notiek – jūs esiet to radījuši mīlestības uz sevi dēļ.

Tas, kas notiek – tas ir, kad jūs patiešām sākat apzināti saprast Amio, jūs izbeidzat uztraukties par sīkumiem. Jūs izbeidzat uztraukties par to, kas būs tālāk, saprotiet, tāpēc, ka jūs apzināties, ka tas, kas notiek pēc tam ir uzskatāms par absolūti pilnīgu. Taču šajā brīdī, kad jūs atrodieties Amio stāvoklī, tas
atver visus slimības potenciālus – kas patiesībā nav slimība; tas vienkārši ir skaidrs signāls. Tas atver tādu lietu potenciālus, kā pārpilnības neesamība, uz kuru jūs bijāt fokusējušies – uz trūkumu – tik ilgi. Pēkšņi, kad jūs sakāt: „Es to radīju” – tas paplašinās, tas atver patieso augsto potenciālu. Pēc tam jums vairs nenāksies izjust visu šos krāmus jūsu dzīvē. Pēc tam jūs neienesiet šos, kā jūs to saucat, sliktos scenārijus, jo pēc tiem vairs nav nekādas nepieciešamības. Jūsu, kā jūs to nosauktu, jūsu dvēsele tagad ir saņēmusi/ieguvusi jūsu uzmanību, bet tā vienkārši lūdza uzticēties jums, uzticēties sev.

Tātad, kas bija Amio antitēze? Makio! (smiekli) Tieši tā! Makio.
Tagad, dažiem no jums, kuri nezin, kas tas tāds ir, es teiktu, ka vārds priekš Makio ir .... tas nozīmē melīgu, murgainu, novirzošu, kā arī to, ko es .... Vai es varu teikt vārdu? Man ir jāuzraksta šis vārdstāpēc, ka mani palūdz neteikt „sūds” grupas priekšā. (smiekli. Adamus raksta „sūds”). Tā, lūk – spāņu variantā – bullsheet, jā. (smiekli) No hablo ingles (spāņu val. – nav izteikts angļu val.)

Tātad Amio, kas ir tīrība, uzticēšanās, jūtu apspiestības neesamība un patiesība, pretmets ir, var teikt, ka tā pretmets zināmā mērā ir makio. Makio atnāk – es parasti asociēju šo vārdu ar garīgu novirzīšanu vai garīgām blēņām (BS) (BS – bullshit – nieki, mēsli – tulkotāja piez.), un tas notiek. Tas notiek ar katru, ko es jebkad esmu pazinis, kas ir gājuši pa savu garīgo ceļu, ieskaitot Budu – tur bija daudz makio – ieskaitot dažus no mūslaiku lielajiem garīgajiem līderiem, ieskaitot katru Augšāmcelto Meistaru, kuru es jebkad esmu pazinis. Viņi iekļūst šajā makio punktā viņu ceļojumā. Tas noteik gandrīz pašrealizācijas beigās un viņī sāk piesārņiet sevi ar milzīgu daudzumu mēslu – garīgu nieku – retoriskiem, dogmatiskiem, organizatoriskiem un strukturāliem mēsliem. Un, lūk, kāpēc – es dažkārt krītu šiem ļaudīm uz nerviem – bet es saku – izbeigt ar astroloģiju. Es mīlu atroloģiju, taču ne tad, kad tā pārvēršas par atkarību. Es mīlu kristālus, kad tie rotā manas rokas un ķermeni ....

Linda: Laipni lūdzu manā klubiņā.

Adamus: .... kā juvelierizstrādājumi. Ziniet, es mīlu Taro, kad tās ir pareizi izgatavotas, kad tās sniedz atbalstu. Taču visas šīs lietas, ieskaitot – šeit neaizskaramu lietu – ieskaitot Shambru, var būt makio.

Visas šīs lietas kļūst par uzmanības novērsējiem. Tie ir melīgi. Tie tika iedarbināti virknes iemeslu dēļ. Viens no tiem – lai aizpildītu tukšumu, tāpēc, ka, kad jūs nonākat līdz šai pamošanās procesa daļai, pēkšņi jūs uztveriet, ka priekšā atrodas vēl lielāks tukšums, vēl lielāks - nekas. Citiem vārdiem, jūs nevarat redzēt, kas atrodas aiz atbrīvošanās no visām cilvēciskajām spēlēm punkta, tāpēc priekšā tas tiek izjusts kā tukšums. Tāpēc jūs bieži savā ceļā iekļaujat Makio, jūs iekļaujiet savā ceļā daudzas novirzīšanās, lai aizpildītu tukšumu.

Tagad, lai top zināms, ka visā radītajā neeksistē tukšums(во всём творении не существует пустоты). Tas nevar pastāvēt. Šajā dimensijā, jebkurā citā dimensijā nav tukšuma. Tukšums neeksistē. Tieciet vaļā no šīs pārliecības, kas tukšums pastāv. Tas tur nevar būt tāpēc, ka tas ir radītais. Nevar būt. Tā, ka jūs piekraujat savu nākotni vai šo priekšā stāvošo tukšumu ar pilnīgiem mēsliem(вы загружаете ваше будущее или эту предстоящую пустоту с помощью полной хрени). Nekādas spēles.

Makio tur bieži tiek ievietots, tāpēc, ka notiek pretošanās spēles beigšanai - tā kā tas – ir papildus spēles žetoni vai spēles nieciņi, kas tur ir ievietoti.
Makio tāpat tiek ievietots tur – visa šī novirzīšanās vai šie spēļu nieciņi – tāpēc, ka jūs negribat saskarties ar īsto problēmu, kas tagad ir jūsu priekšā, un tā ir – tā ir Amio. Uzticēšanās.

Esmu redzējis ļoti gudras, pārsteidzošas, mirdzošas garīgas cilvēciskās būtnes, kuras ļoti, ļoti evolucionēja savā ceļā, kā jūs teiktu – kuras bija gatavas izdarīt šo noslēdzošo soli tajā, ko jūs varētu nosaukt par pacelšanās statusu, un pēkšņi viņi gvelž man par Makio. Pēkšņi, pēdējā brīdī, viņi izrādās melos. Viņiem tas ir jāaizpilda ar kaut ko. Viņi burtiski baidās nonākt līdz šim solim – 100%-tīgai uzticībai sev. Viņi var sasniegt 99,9, taču tā izrādījās par pārāk bailes iedvesošu līniju, lai to pārkāptu. Tur vienmēr ir aizture. „Es varu sev uzticēties visā, izņemot ...” un jūs aizpildāt daudzpunktes. „Izņemot to, kā es izskatos; izņemot manu intelektu; kā izskatos citu priekšā”. Tās ir lielas lamatas garīgajiem darbiniekiem, garīgajiem līderiem. Pēkšņi viņi domā, ka tiem ir jāstaigā citu priekšā noteiktā veidā – kā gudriem, viediem, ar baltu gaismu, svētībām un gudriem izteicieniem pāri plūstošiem. Galīgi nē! Patiešām nē. Patiesībā, patiess garīgais skolotājs un darbinieks kļūst par īstu cilvēku tāpēc, ka viņš no tā nebaidās. Viņš no tā nebaidās. Un tā – pilnīga uzticēšanās.

(turpinājums sekos)

trešdiena, 2010. gada 10. novembris

Sveiki, biedri!
Saņēmu interesantu ziņu no Ivetas... pirmajā brīdī tā izskatījās pēc ķēdes vēstules, bet tā kā uzticos Ivetai, izlasīju un konstatēju, ka tā ir speciāli man, jo pēdējā tikšanās reizē ar Sarmīti Krišmani uzzināju - man jāiemācās pateikties zemei... Ja neesot harmoniskas sarunas ar zemi, tad nevarot tikt pie apgaismības, nevarot sarunāties ar Dievu)... pieņēmu šo ziņu par savu iespēju meditējot pateikt savu un reizē vienotu paldies, bet sapratu, ka negribu sūtīt 11 cilvēkiem... ielikšu blogā un cerēšu, ka 11 cilvēki izlasīs:)

Mēs esam pateicīgi par pieteikšanos http://www.NewRealityTransmission.com kopā ar šīs misijas atbalstu labākai nākotnei priekš šīs planētas.
Visā pasaulē arvien vairāk un vairāk cilvēku apzinās, ka:

*) Zeme ir mūsu pastāvēšanas māte
*) Zeme kā mūsu dzīves pamats tiek apdraudēta arvien vairāk
*) Mēs mijiedarbojamies ar māti zemi caur pastāvīgo savienojumu:

ne tikai attiecībā uz materiālajām lietām (pārtika, skābeklis, ekspluatācija, vides destrukcija),

bet arī nemateriālajā veidā caur qi apmaiņu, piemēram, caur mīlestību, harmoniju, respektu. Arī naids un alkatība tāpat vien nepazūd, taču ievelkas un izplatās pa visu atmosfēru un Zemi.

Tas nozīmē, ka mēs, cilvēki, spējam ietekmēt to mijiedarbību pozitīvi pateicībā, harmonijā, mīlestībā un cieņā.

Daudzus gadus lielmeistars Wei Ling Yi (Sifu) lielu daļu sava darba veltījis atkārtotai pasaules mēroga enerģiju straumju harmonizācijai, lai novērstu, samazinātu vai vājinātu katastrofu ietekmi. Līdz ar to Zemes pašregulācija notiks maigā veidā. Zinātnieki no ASV, kuri arī darbojas šajā laukā, sagatavoja Interneta mājvietu priekš vispasaules dziedinošās pārraides Mātei Zemei.

Jebkurš neatkarīgi no nacionālās piederības, rases, reliģijas, garīgās ticības var piedalīties vispasaules meditācijā priekš mūsu planētas. Šī pozitīvā informācijas pārraide notiks caur http://www.NewRealityTransmission.com sekojoši:

Meditācija 2010.gada 11.novembrī 11 vakarā uz 11 minūtēm (jāieiet klusumā, tad lai sākas process, savienojieties ar pirmavotu).

Pēc šīm 11 minūtēm ar vienu domu un mīlošu sirdi sūtiet gaismu, mīlestību, qi enerģiju un mieru Mātei Zemei.

Noslēdziet to ar mantru vai īsu lūgšanu priekš Mātes Zemes; dziediet vai skaitiet (piemēram, Ma Ya Hai).
Lai panāktu vislabākos rezultātus šajā enerģijas pārraidē, mēs lūdzam jums izdarīt šo:

Nosūtiet šo informāciju 11 citiem cilvēkiem; viņi pēc tam var ielūgt 11 citus uz piedalīšanos.

Šo meditāciju veiciet 11 dienas pēc kārtas.

Mēs esam pārliecināti, ka ar jūsu līdzdalību mēs varam pozitīvi iespaidot izmaiņas šajā pasaulē!

Miers un Svētība
Jaunās Realitātes Grupa.

pirmdiena, 2010. gada 8. novembris

Tikšanās Baltajos vārtos!

Aicinu uz tikšanos biedrus un arī visus citus interesentus, piektdien 12.11.2010.
plkst 18:00 Biznesa inkubatorā Sigitas paspārnē :).
Vakara tēmas -
- Tālis stāstīs un rādīs bildes par septembra piedzīvojumiem, ciemojoties Krasnojarskā pie Sibīrijas latviešiem pasākumā "Tilts uz mājām";
- izdziedāsim, apgūsim un nostiprināsim Ziemas Saulgriežu dziesmas, lai iedarbinātu savā dzīvē Sarmītes Krišmanes semināra tēmu un dalītos ar izjūtām par to.
Visi mīļi gaidīti - Jolanta

otrdiena, 2010. gada 2. novembris

Pievērs uzmanību....

Ir pagājušas divas intensīvas mācību dienas Pjotra Elkunoviča garīgās dziedniecības seminārā Kauņā. Esmu atgriezies pilns pozitīvu emociju. Fantastisks cilvēks, fantastiskas zināšanas, fantastiskas spējas. No semināra:
Pievērs uzmanību savām domām,
              jo tās kļūst par vārdiem,
pievērs uzmanību saviem vārdiem,
              jo tie kļūst par rīcību,
pievērs uzmanību savai rīcībai,
              jo tā kļūst par ieradumu,
pievērs uzmanību saviem ieradumiem,
              jo tie kļūst par tavu raksturu,
pievērs uzmanību savam raksturam,
             jo tas kļūst par tavu likteni.
                                        /Talmuds/

pirmdiena, 2010. gada 1. novembris

Par Uzticēšanos sev!- tiem , kam sāp zobi un ne tikai! :)

SĀRTĀ APĻA MATERIĀLI
Adamus caur Džefriju Hoppe

http://www.shaumbra.ru/2010/10/серия-next-шоуд-3-ahmyo/
http://video.yandex.ru/users/pavel-moc/view/3

Sērija (NEXT) – Šouds 3: „AHMYO”


No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Adamus: Un tā, dārgā Shambra, mēs runājām par to kādā no vakariem mūsu radiopārraidē. Mēs runājām par šo uzticēšanās problēmu, un ir ļoti, ļoti svarīgi saprast, kur jūs atrodieties. Jums nav tam jāpiešķir kaut kāds skaitlis, taču vai jūs patiešām bez ierunām sev uzticieties? Vai jūs uzticieties savam ķermenim? Vai jūs uzticieties savai izvēlei? Vai jūs uzticieties saviem lēmumiem? Vai jūs uzticieties.... vai jūs uzticieties Garam? Vai jūs uzticieties dzīvei? Vai jūs uzticieties tam, lai dzīvotu tagad šajā pasaulē, kas ir tik pārpilna ar haosu?

Vai jūs uzticieties tam, lai būtu pilnībā paši, ar azartu? Stāvēt grupas priekšā un dziedāt? Darīt kaut ko neciešamu/sašutumu raisošu (возмутительное) ?Vai jūs uzticieties tam, ka visa šī jūsu ceļojuma daļa, kurā jūs tagad atrodieties, kas tiek saukta par jūsu garīgo apgaismību, atmošanos, ir uzskatāma par reālu? Vai varbūt tās vienkārši ir papildus grabažas?

Tāpēs es uzdevu šo jautājumu un es it kā spiežu/pastāvu uz to, lai uzplēstu/sabakstītu (разбередить) to, kur jūs atrodieties uzticībā sev pašiem – tāpēc, ka būs grūti iet uz priekšu vai, teiksim, ievērojami paplašināties, ja jūs vismaz neapzināsieties savu uzticēšanās līmeni. Ne tas, ka jums ir jāuzticas sev par 100%, runa ir par izpratni, kāpēc jūs neuzticaties sevis paša daļām.

Tajā vakarā mēs runājām par .... ļaujiet man pateikt piemēru. Teiksim, jūs pieceļaties rīt no rīta un jums ir ļoti slikti/slikta dūša, jūs esiet ļoti slimi: svīšana, sviedri, vemšana. Ko jūs darāt vispirms? Skrienat uz tualeti, es ceru? (smiekli) Otrkārt: „Ko es daru nepareizi? Ko tik sliktu es esmu apēdis?” Klikš, klikš, klikš, klikšķ saprātā, kas novērtē visu. Tālāk: „Ko gars man cenšas pateikt?”. Tālāk: „Varbūt mans ķermenis ir stiprāks par manu dvēseli, tāpēc paskatieties uz mani – es saslimstu”.

Tagad jūs nodarbojaties ar to, jūs veicat lielu atlaišanu – tualetē. Tādejādi, jūs vēl joprojām jūtaties briesmīgi un jūs nolemjat apsēsties pie datora un mazliet pastrādāt. Zvana telefons un jūs iztrūkstaties - tāpēc, ka jūs nejūtaties pietiekami labi un, kad jūs visu to darāt, jūs apgāžat jūsu datoru, nokūp dūmi un tas sadeg. „O, nē, šī būs TĀ diena” – jūs sev sakāt. „Kāpēc mana enerģija ir atslēgta? Ko es daru ne tā? Kāpēc tas notiek ar mani? Vai man uzbrūk spoki? Citplanētieši? Varbūt kaut kur manā mājā slēpjas postoša enerģija? Es zinu, man vajadzēja pasaukt kādu, lai veiktu fen-šui, lai izdzītu šo postošo enerģiju, bet tagad tā gūst virsroku.”

UN tā jūs cenšaties tikt ar to galā. Jūs nodzēšat uguni. Jūs saprotat, ka jums nav datora. Tāpēc jūs nolemjat lekt mašīnā – jūs ziniet, kas būs tālāk, - lai brauktu uz datoru veikalu. Un kamēr jūs braucat pa ielu, domājot par savu tik nelaimīgo dienu, - auto avārija. Neviens nav cietis, bet tagad dūmi kūp no jūsu automašīnas – tā ir kā jūsu dators uz riteņiem. Tas ir salūzis un jūs sakāt: „Ko es daru nepareizi?”

Tagad, ņemot vērā to visu .... , o, starp citu, kamēr jūs tur stāvat, gaidot līdz ieradīsies policija, jūs saprotiet, ka jums nav līdzi autovadītāja apliecības un automašīnas reģistrācijas dokumentu. Jūs esiet atstājis tos mājās un tagad jūs izvelkat maku un meklējat tajā, un kāds uz ielas nozog jums to un aizbēg pa ielu.

Tagad. „Vajadzēja palikt gultā?” Nē. Nepareiza atbilde. Jautājums: vai jūs varat būt tādā uzticēšanās telpā, lai zinātu, ka tā ir absolūti pilnīga? Un vai jūs patiešām varat iesmieties skaļā balsī: „Ha, ha, ha. Es zinu, ka esmu to radījis. Dievs to neradīja. Adamus .... Hm, nē, viņš to neradīja. (smiekli) ļaunie gari to neradīja. Es to radīju”.

Vai jūs variet atrasties šajā uzticēšanās līmenī un pateikt: „Pie velna, tas ir jautri!” vai vismaz: „Es zinu, no šī brīža tas attīstīsies no šī punkta”. Tā ir uzticēšanās. Tā ir uzticēšanās. Es varētu izskatīt vairākus citus scenārijus, kamēr ierodas policija.... – o, es turp nedošos. Tā ir uzticēšanās.

Katru dienu mēs saņemam – mēs, Sārtā Padome, - mēs saņemam tūkstošiem sūdzību no Shambras visā pasaulē. „Kāpēc tas notiek?” Nu ko, atbilde, kuru mēs sniedzam – tāpēc, ka jūs esiet to radījuši. „Kāpēc šīs lietas notiek manā dzīvē? O, noteikti tāpēc, ka man ir jāiziet šis kurss darbam ar kristāliem, un man vajag , vai zināt, lietot .... dzert vitamīnus un ....”. Jūs kļūstat pilnībā pārņemti.

Un kā būtu, ja jums būtu tāds uzticēšanās līmenis, kad jūs bez ierunām zinātu, ka tas viss ir pilnība? Kā būtu, ja visas šīs lietas, kas ir notikušas ar jums šodien.... un tagad, kad jūs zvaniet, izsaucot taksi, lai tas nogādātu jūs mājās, jūs satiekat kādu – iespējams taksometra šoferi, iespējams kādu citu – satieciet kādu, kurš ienes zināmas dāvanas jūsu dzīvē, iespējams – naudu, iespējams – mīlestību, draudzību, mācību – vienalga ko. Varbūt visas šīs lietas, kas notika, bija kāda plāna sastāvdaļa, kuru radījāt jūs paši un tas, ko jūs varētu nosaukt par savu garīgo Es, kurš ..... jūsu garīgais Es patiešām nerūpējas par visām cilvēciskajām nejaušībām. Viņš grib būt ar jums un jūs viņu esiet piesaukuši. Un, kad jūs to izdarījāt, tas izraisīja noteiktu dinamiku, un tas notiks.

Un, paldies Dievam, ka jūsu dvēselei piemīt gudrība, ka tā būs ..... tagad. Jūsu dvēsele nav radījusi šos incidentus, taču tā bija zināma enerģija starp jums un jūsu Dievišķību, enerģija, kas tika izlaista tur un atgriež atpakaļ izpausto pieredzi, lai padarītu to visu iespējamu, un tā turpinās ienest šo pieredzi. Dvēselei patiesībā ir vienalga – vai tiks iedragāta jūsu automašīna, tāpēc, ka ir citas automašīnas. Tai ir vienaldzīgs jūsu dators, tāpēc, ka šis bija laiks, lai jebkurā gadījumā no tā atteiktos. Šis bija laiks, lai saņemtu jaunu (datoru), tāpēc, ka ir lietas, kuras jūs neesiet darījuši un kuras darīt jūs varēsiet ar jauno datoru. Tai ir vienalga, ka jūs no rīta visas savas iekšas esiet izgriezis uz āru, tāpēc, ka tā bija atbrīvošanās no dažiem toksīniem organismā, kas tur ir palikuši iestrēguši ilgu laiku. Tai ir vienaldzīgas jebkuras no šīm lietām, tāpēc, ka tai – jums – jums piemīt daudz dziļāka izpratne un daudz dziļāka gudrība.

Tagad - kas ir tas, kas traucē? Tas ir humanoīda aspekts. Tas ir cilvēciskais aspekts, kuram nepatīk pārmaiņas, kurš negrib virzīties uz priekšu. Tas ir cilvēciskais aspekts, kurš netic sev pašam. Patiesībā – netic. Viņš netic sev, jo cilvēciskais aspekts nav reāls. Tas ir izveidots/izgatavots (произведён). Tas ir darinājums un tas patiešām sev netic, tāpēc, ka tas zina, kas ir darinājums, bet diemžēl jūs nezināt, ka šis ir darinājums - pagaidām.

Viss notiekošais – jūs salaužat kāju, jūs zaudējat darbu – jebkas. Kā būtu, ja jums būtu pilnīga uzticēšanās? Kā būtu, ja jūs plati pasmaidītu un teiktu: „Mana personīgā vadība no manis paša ļauj šīm lietām notikt, lai izvestu mani no rungas apakšas (вывести меня из-под дубины)” vai, lai kas tas arī nebūtu – „virzītu lietas, turpinātu paplašināties”.

Jautājums ir par to, vai jums var būt šāds pilnīgs uzticēšanās līmenis? Tas ir liels. Vai jums var būt šāds uzticēšanās līmenis, kad satraukuma vilnis jūs pārklāj, kā tas notika nesen, un jūs sakāt: „Viss ir pilnīgā kārtībā manā dzīvē” – jūsu dzīvē. Ja jūs esiet nokavējuši lidmašīnu, ja esiet paslīdējuši uz ledus, nokrituši un nosmērējuši muguru, vai jums var būt tāds uzticēšanās līmenis? Vai jūs spējat?

Tagad notiek interesanta lieta. Es pastāstīšu jums stāsta nobeigumu. Kad jūs piekrītat, kad jūs to izvēlaties, tad pēc tam jums nav jābūt visām šīm lietām, tāpēc, ka jūs jau esiet pārtraukuši būt iestrēguši. Daļa jūsu baidās: „Ak, mans Dievs, ja es došos iekšā uzticībā, es pazaudēšu savu darbu un mans partneris pametīs mani, un mans suns nomirs un, ak, Dievs, - paskaties uz to visu!” Tas ir tikai tāpēc, ka jūs neatrodieties 10-niekā, tāpēc, ka jūs esiet pie divi vai astotniekā, vai septītniekā.

Cipariem nav nozīmes. Ja ir kāda neuzticēšanās pakāpe, vai nu jūs atrodieties pie vieninieka vai pie 9,9 – tas ir viens un tas pats. Tā, ka nav nozīmes, ja kāds ir teicis: „es esmu pie divnieka”, tas ir tāpat kā pie 9,999. Jūs neuzticaties. Jūs neuzticaties.

Ļoti svarīgs brīdis. Ak, izdariet dziļu ieelpu. Es varu ..... Ak, jums sāk sāpēt galva manis dēļ. Ak! Jūs domājat: „Nu, kā es varu būt/atrasties uzticībā sev (как я могу оказаться в доверии с собой)?” Izdarīt izvēli un dziļi ieelpot. Lūk, arī viss. Un katru reizi .... o, lūk, izšķirošais arguments. Nākamajā nedēļā vai aptuveni tā – 10 dienas, no nedēļas līdz 10 dienām – jums būs pieredze, kas liks atgriezties atpakaļ pie šī brīža par uzticību/uzticēšanos sev pašam.

Kaut kas notiks – un es neteicu – kas, es vienkārši tiecu: „kaut kas” – un tas jums atgādinās, atgādinās jums par mūsu apspriešanu, kura mums šeit bija. Un tas dos jums iespēju izdarīt ļoti apzinātu izvēli. „Vai es uzticos sev? Vai es ieeju drāmā, ieeju šaubās, ieeju sajūtā, ka es tiešām neesmu cienīgs?”. Jums būs zināma pieredze. Pierakstiet to pēc tam. Uzrakstiet īsu, nelielu stāstiņu par ro. Tas palīdzēs jums sazemēt enerģiju un tas tāpat var būt lietderīgi nākamajai topošajai grāmatai, kuru mēs uzrakstīsim kopā.