pirmdiena, 2010. gada 30. augusts

Pļavas pasākums un tikšanās - uguns rituāla izveidei!

Sveikiņi!

1) Pārkopēju ar Ineses atļauju ņo viņas bloga info par pļavas (mūsu nākamajās mājās) pasākumu 11. septembrī;
2) Aicinu visus, kuri mācījās ugunsrituāla veidošanu vai vienkārši vēlas iesaistīties kopdarbā, šonedēļ tikties ar mērķi radīt pļavas pasākumam uguns rituāla saturu. Ja varam paspēt sapulcēties, tad daram to otrdien (31.08.) vakarā pl. 18:00?... Ja ne, tad varbūt varam cetirtdien pa dienu? Komentējiet!:)

Vasaras izskaņā aicinu uz Garīgās terapijas nometni vienas dienas garumā. Kā vienmēr, darbs ar sevi un Garīgā izaugsme – sevis izzināšana, taču šoreiz kardināli citos apstākļos un atšķirīgā veidā. Proti, laukos, pļavā, kur mobilie tālruņi atslēdzas, kur neskan radio, netraucē mašīnu trokšņi – kur katrs būs par sevi un viens – saiknē ar Dievišķo – Dabu. Un bez steigas, visas dienas garumā. Nav būtiski spīdēs saule vai līs lietus, vai pūtīs vējš, viss piederēsies pie procesa un būs neatņemama darba un šīs tikšanās reizes sastāvdaļa.

Papildus esošajai darba pieejai, strādāsim arī ar krāsām un otām, ar kustībām (darbs ar ķermeni), dziedāsim tik ļoti vienojošās un spēcinošās latviešu tautas dziesmas (pašu mantras) mūzikas pavadībā un noslēgumā Uguns rituāls.

Pa vidu neliela pusdienu pauzīte ar līdzpaņemtajām sviestmaizēm un pastaiga klusumā un vienatnē – dialogs ar sevi un savu Augstāko Es.

Un pats galvenais – iepazīšanās ar jauniem (līdz šim nesatiktiem), dzīvespriecīgiem, dvēseliski bagātiem, atvērtiem, krāsainiem cilvēkiem no dažādām Latvijas pilsētām, aicinu visus, kuriem krūtīs kņudina, kam ir vēlme un vajadzība iemantot jaunas emocijas un sajust kādu jaunu Smalkās pasaules brīnumu. Cilvēku skaits nav ierobežots, jo pļavā vietas pietiks visiem un katram būs laiks izteikties un būt sadzirdētam.

Norises vieta Madonas novads, Gaiziņkalna virzienā (~ 10 km). Sākums 10.00 no rīta.

Nav programmas apraksta šim pasākumam, ir ieskicēts neliels dienas plāns – par to un ne tikai var interesēties un jautāt, rakstot Ainai: nodarbibas@gmail.com;

pirmdiena, 2010. gada 23. augusts

Aigars Staros

19. septembrī Staros kārtējā tikšanās ar Aigaru Kirštelfeldu, tel. 29284220 /Cēsis, Rīga/. Runāsim par to kā sakārtot sevi, pētīsim un krāsaini zīmēsim čakras, meditācijas un sarunas par Reiki. Kustības un ķermeņa valoda.  Reiki simbolu prakstiskā pielietošana.

ceturtdiena, 2010. gada 5. augusts

Tikšanās ar Inesi Maļinovsku 22.augustā

Gribu pastāstīt, ka uz tikšanos ar Inesi 22.08.2010.plkst 10:00 Bērnu Jauniešu centrā ir jau pieteikušies 11 dalībnieki:
Līvija,
Baiba,
Selga,
Oksana,
Arvis,
Sigita,
Dace,
Sarmīte P.,
Kristīne,
Ēriks
un es pati.
Ja kāds sevi neatrada sarakstā, bet domā, ka grib piedalīties, tad ar steigu piesakieties man uz e-pastu wolly@inbox.lv, jo grupa laikam tomēr nebūs bezizmēra. Tāpat arī, ja kāds ir pieteicies, bet jūt, ka netiks, tad padodiet ziņu, lai var citiem piedāvāt Jūsu vietu.
Mīlestībā - Jolanta